В Хорошеві виготовляють Адвент-календарі

Опубліковано Юлія Ч

Незабаром святкуватимемо Різдво Христове – Воплочення Сина Божого, прихід Господа на землю в постаті малої Дитини. Уже розпочався Адвент – час радісного очікування, період підготовки до свята та час для роздумів про друге пришестя Христа. Діти з нашої парафії , а також їх друзі часто задавали питання, коли ж настане Різдво. Це спонукало нас, дияконію євангелізації, зробити дитячий Адвент-календар, щоб відслідковувати час, який залишився до прекрасного і улюбленого свята року, а також краще підготувати дітей до приходу Ісуса, щоб вони могли з чистим серцем дякувати Богові за дар Його Сина. Календар складається з 24 днів, відраховуючи час з 1 по 24 грудня. Ми заохотили батьків, бабусь, дідусів, щоб різдвяні календарі створили своїми руками. Матеріали використовували різні: картон, тканину. В якості вічок – конуси, конвертики, прикрашені коробочки з під сірників. У підготовлені ємності на кожен день календаря розмістили папірці з нескладними завданнями (наприклад: намалювати картинку на різдвяну тему, провідати бабусю з дідусем, примиритися з другом, переглянути релігійний мультфільм, допомогти мамі по господарству і т. д.), враховуючи інтереси дітей, а також їх вік. Ще додали інформацію, де розміщені маленькі заохочувальні подаруночки. Дитина може відкрити тільки один день і забрати заховане там завдання.

Адвент-календар – дивовижний календар, який радує не тільки дітей, а й дорослих і приносить лише позитив. Це вже перевірено! Адже ми їх готуємо уже другий рік поспіль і географія використання поступово збільшується на славу Божу. Сидорчук Анжела смт Хорошів (Володарськ-Волинський), Житомирська обл. Адвент 2016 року

Про Рух

Рух Світло-Життя заснований у Польщі слугою Божим о.Франциском Бляхницьким. Цей рух є одним з рухів віднови Церкви.
Рух є:

  • євангелізаційним
  • катехуменальним
  • рухом визволення людини

Контакти

Центр Руху Світло-Життя

вул. Чуднівська 1а

с. Корчак

обл. Житомирська

12421

Тел: 096-110-17-34

о. Олег Сартаков

Карта